Tom Parker Scratchconcert met het Driebankoor

Op zaterdag 30 juni om 20.00 uur geeft het Driebankoor onder leiding van Jan Verhoef een sprankelend zomerconcert, waarbij een prachtige selectie van Tom Parker-nummers ten gehore worden gebracht. Dit onder de virtuoze begeleiding van Jan Lenselink aan de vleugel en André van Vliet achter het orgel van de NH kerk in Venhuizen.

Bij het Driebankoor hebben zich maar liefst zo’n 30 extra zangers en zangeressen gevoegd voor dit zogenaamde Scratchconcert. Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. De projectleden hebben de muziek thuis ingestudeerd en zij zullen zaterdagmiddag voor het eerst samen met het Driebankoor repeteren om u ’s avonds getuige te laten zijn van dit bijzondere concert. Een absolute must voor iedereen die van muziek houdt!

Tom Parker was o.m. bekend om zijn populaire bewerkingen van klassieke werken, zoals The Young Messiah, The Young Amadeus en The Young Verdi. Dat deed hij met de New London Chorale, waar ook zangeres Vicki Brown deel van uitmaakte. Zij had in 1986 een hit met ‘Stay with me till the morning’, een bewerking van het Adagio uit het klarinetconcert van Wolfgang Amadeus Mozart. Bij het Driebankoor kunt u dit prachtige nummer, naast de vele bekende liederen zoals ‘Wings of Gold’, ‘Hallelujah’ en ‘Love will find a way’, ook beluisteren.

Wilt u komen luisteren naar dit muzikale feestje? Kaarten hiervoor kunnen worden gereserveerd via onze website www.driebankoor.nl of via 06-13496712. Mogelijk zijn er nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa in de NH kerk aan de Kerkweg 113 in Venhuizen, die haar deuren opent om 19:30 uur. Het concert begint om 20.00 uur.