Streekersmart

SMART- EN LEVENSLIEDERENKOOR STREEKERSMART
Streekersmart het smart-en levensliederen koor uit Stede Broec, met als thuishaven “Resto de Kloet ” .
Onder leiding van Marijke Braber en op de gitaar Albert Hoogland en Bart van Hijum.
Streekersmart probeert zich met het repertoire te onderscheiden van andere smartlappenkoren in de regio. Er is een zeer gevarieerde liedjeskeuze. Naast de echte oude smartlappen worden er ook veel levensliederen gezongen. Ook een vertaling van Amerikaanse smartlappen gaat “Streekersmart” niet uit de weg. De meeste arrangementen worden 3-stemmig uitgevoerd. Met een steeds vernieuwend repertoire houden we het spannend en uitdagend.
STREEKERSMART, al 13 jaar een uniek, saamhorig en gezellig koor.
Ook zin om te zingen en belangstelling voor ons koor, neem contact op met ons bestuur of kom gewoon eens langs tijdens een repetitieavond in de kloet. Op onze website www.streekersmart.nl staat alle informatie.
U bent altijd welkom. Adres van onze repetitielocatie; Bar-Resto de Kloet,  Raadhuislaan 8; 1613KR Grootebroek. Tel nummer secretariaat 0228-513468 of secretariaat@streekersmart.nl
 
 
GROOT KORENFESTIVAL ZONDAG 22 MAART 2015
In samenwerking met het Vereenigingsgebouw te Bovenkarspel organiseert Smart-en levensliederenkoor Streekersmart voor de derde keer een groot korenfestival.
Er treden 8 verschillende koren op. We proberen een leuke variatie aan koren uit te nodigen zodat het een afwisselende, muzikale middag gaat worden.
Aanvang 12.30 uur. Rond 18.00 uur wordt het afgesloten met een optreden van onze lokale talenten Duo de Buurman die voor een spetterende finale gaan zorgen.
 
Er zijn twee zalen beschikbaar en in de achterste zaal komt een springkussen voor de kinderen.
Na afloop is er gelegenheid om voor 7 euro per bord deel te nemen aan een chinees buffet. ( opgave vooraf wenselijk)
In de pauzes worden loten verkocht voor de loterij en u kunt u prijs ook in de pauzes direct ophalen.
Wij nodigen u allen uit om dit festival mee te maken. Eerder is gebleken dat het een hele gezellige aangelegenheid is welke u niet wilt missen.
Nadere informatie www.streekersmart.nl of mail naar gerda@streekersmart.nl.