Lenteconcert Harmonie Crescendo en Eric Vloeimans

Kijkt u ook al zo uit naar de lente? Reserveer dan nu in uw agenda: Lenteconcert op 24 maart door Harmonie Crescendo en Eric Vloeimans.

Dit wordt een indrukwekkend concert in Theater “De Purmaryn” te Purmerend, met medewerking van de bekende trompettist Eric Vloeimans. Deze fenomenale muzikant heeft al vele muziekprijzen gewonnen, waaronder maar liefst zes Edisons.

Op deze zaterdagavond zullen diverse muzikale stijlen de revue passeren. Veelzijdigheid is het kenmerk van Eric Vloeimans, maar ook van Harmonie Crescendo. Dit orkest bewijst al vele jaren, dat het met zijn brede bezetting van houtblazers, koperblazers en een percussiegroep veel verschillende muziekstijlen perfect beheerst.

Harmonie Crescendo brengt in een gevarieerd programma een muzikale wereldreis, waarin jazznummers worden afgewisseld met oosterse klanken en meer bekende melodieën. Daarnaast speelt Eric Vloeimans een aantal eigen nummers. En een deel hiervan wordt begeleid door Crescendo onder leiding van dirigent Wim Klaver.

U wordt van harte uitgenodigd om met Crescendo en Eric Vloeimans de lente muzikaal te beginnen.

Aanvang: 20.15 uur

Kaarten zijn te koop bij Theater De Purmaryn.

Meer informatie: http://www.crescendo-purmerend.nl/