Koor Balance bekent kleur!

Koor Balance gaat u op zondag 9 april verrassen met een boeiend en bont optreden. In verschillende stijlen en talen worden de topfavoriete nummers van de koorleden en dirigent uitgevoerd. In een kleurig decor en in diverse samenstellingen en opstellingen brengen we op enthousiaste wijze een gevarieerd programma van oude en nieuwe liedjes. De muzikale leiding is in handen van Marianne Uyterlinde en het koor wordt begeleid op piano door Corinne Moerbeek.

Het is een gevarieerd programma geworden waar we trots op zijn!

U bent van harte welkom op zondag 9 april in Theater Het Pakhuis aan de Onder de Boompjes 21 in Hoorn. Aanvang 15.00 uur. Kaarten à €10,- online verkrijgbaar via www.pakhuishoorn.nl of aan de zaal.

Balance is een vrouwenkoor uit Hoorn dat inmiddels al 22 jaar bestaat. Momenteel heeft het koor 23 leden. Iedere maandagavond wordt er gerepeteerd in Theater Het Pakhuis. Het repertoire van Balance kenmerkt zich door variatie; in verschillende talen zingen we meerstemmig pop, jazz, musical, gospel, Afrikaanse en ook klassieke muziek. Zin om mee te doen? Kijk dan voor meer informatie en contact op onze website www.vrouwenkoorbalance.nl. Tot ziens bij Balance!