Kom zingen bij het Enkhuizer Koor

Kom zingen bij het Enkhuizer Koor!

 

Altijd al gedacht aan zingen bij een koor, maar het nooit gedaan? Of vroeger veel gezongen en nu weer op zoek naar een koor? Hier is uw kans. Onze enthousiaste groep tenoren en bassen is op zoek naar versterking. Maar ook sopranen en alten zijn van harte welkom!

 

Het Enkhuizer Koor is een groot, gemengd koor met een veelzijdig repertoire. We zingen zowel Nederlands- als Engelstalig en de nummers variëren van popsongs en delen van musicals tot jazz en moderne zeeliederen. De meeste nummers zijn speciaal voor ons vierstemmig gearrangeerd en alles gaat uit het hoofd. Naast gezelligheid streven we naar een goed muzikaal niveau onder enthousiaste leiding van onze dirigente Majan Metten en onze pianist Simon de Boer. We repeteren iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 21.45 uur in de Filmzaal van het Buitenmuseum in Enkhuizen.

Op de website www.enkhuizerkoor.nl vindt u nog veel meer informatie over ons koor en kunt u de sfeer proeven door foto’s te bekijken en fragmenten te beluisteren. Wilt u meer weten, mail of bel dan naar ons secretariaat telefoon 0228-315667 of secretariaat@enkhuizerkoor.nl.