Concert Michaelskerk Oosterland Urker Mans Formatie o.l.v. Martin Mans

De Urker Mans Formatie is een unieke groep van 13 schitterende mannenstemmen onder leiding van de ervaren dirigent en organist Martin Mans. De tenoren en bassen hebben jarenlange ervaring, op zanggebied en beschikken over een schitterend, stoer stemgeluid. Met veel genoegen treden zij op tijdens hun zomer- en wintertournees en brengen een gevarieerd repertoire ten gehore waarin een mix is gemaakt van het geestelijke lied, klassieke meesterwerken, spirituals en populaire arrangementen. Meer informatie op www.martinmans.nl

De Culturele Kring Wieringen heeft deze groep kunnen contracteren voor een concert op 3 maart 2018 in de schitterende 12e -eeuwse Romaanse kerk met zijn bijzondere akoestiek. Martin Mans zal in dit jubileumjaar ( 40 jaar organist) een tweetal intermezzo’s ten gehore brengen op het schitterende Tesschenmacher orgel.

Het concert is op 3 maart 2018 aanvang 15.00 uur kerk open om 14.30 uur Kaarten voor dit concert zijn in de kerk te koop Entree volwassene € 17,00 kinderen tot 12 jaar € 5,00 Voorverkoop van de kaarten € 15,00 Voorverkoop van de kaarten bij info@sckw.nl en in de kerk op zaterdag en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur Of dinsdag en woensdagmorgen op kantoor CKW, Havenstraat 18a, 1779 AM Den Oever.

Informatie op www.zininoosterland.nl