BRW 25 JAAR

Op 23 januari jl. was het zover: toen bestond ons koor, Musical Popkoor BROADWAY, 25 jaar! Inmiddels hebben we al een aantal festiviteiten gehad, zowel voor ons publiek als voor de leden zelf.

Dit jubileumjaar sluiten wij feestelijk af op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 november met een muzikale theatershow in Schouwburg Het Park in Hoorn. Deze show staat in het teken van het 25-jarig jubileum, maar dat betekent niet dat het een stoffige voorstelling wordt. Integendeel! Oude nummers krijgen een nieuw jasje en daarnaast zal er veel nieuw repertoire ten gehore gebracht worden.

BROADWAY staat met haar 25 jaar middenin het leven en voelt zich jonger en energieker dan ooit. Wij staan te springen om onze show voor het voetlicht te brengen!

De 175 koorleden en het live combo, aangevuld met dansers van Factorium Dance Company uit Tilburg laten hits horen van over de gehele wereld, inclusief Nederland.

Zoals u van BROADWAY gewend bent worden er weer een paar geweldige musicalmedleys neergezet, inclusief bijpassende kostuums, dans en acteerwerk.

Wilt u dit feestje met ons mee vieren? Kijk snel op http://broadway25.nl/ en mis deze jubileumshow niet! Ook kunt u terecht op de site van Schouwburg Het Park: https://www.hetpark.nl/