Broadway Musical Popkoor

November 2016, de herfst heeft zijn intrede gedaan. De bladeren verkleuren tot prachtige tinten, het wordt frisser en onstuimiger buiten. De hoogste tijd om je binnen te gaan vermaken als je door de herfststormen naar binnen bent geblazen!

Dat kan uiteraard op allerlei manieren. Wij van Musical Popkoor BROADWAY beleven deze periode iets anders dan andere jaren: wij vieren namelijk een bijzondere verjaardag in 2017: wij bestaan dan 25 jaar!!

Op 23 januari 1992 begon Patrice van Opstal aan een avontuur zonder enig besef te hebben van de gevolgen. Een dertigtal stoelen werd klaargezet, want ja, dat werd toch wel eens wat. Hij kon niet bevroeden dat er 176 mensen op deze eerste avond af zouden komen. Stoelen werden erbij gesleept en het kopieerapparaat maakte overuren om iedereen van bladmuziek te kunnen voorzien. Ook kon hij niet bedenken dat 25 jaar later het koor nog steeds zou bestaan uit ongeveer 180 mannen en vrouwen!

Een spannende tijd komt er dus voor ons aan. Waarin we nieuwe avonturen gaan beleven, te beginnen op 12 maart a.s. als we een Korenfestival genaamd "Koren laat je Hoorn" organiseren in Schouwburg Het Park in Hoorn, onze thuisbasis waar we onze grote shows verzorgen. In de foyer, de kleine zaal en de Brasserie zullen koren op gaan treden. Van klein tot middelgroot tot groot: alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Ook geweldig: ze komen uit alle delen van Nederland naar het mooie Hoorn! Deze dag sluiten wij af met een fenomenale Sing-a-Long waar een ieder aan mee kan doen. Kijk voor meer informatie op onze site www.broadwayhoorn.nl en klik op de rode button "Korenfestival".

Gedurende het jaar hebben we verschillende kleine activiteiten voor onze leden, om vervolgens het jaar in november grandioos af te sluiten met 4 grote theatershows in de schouwburg. Nu kun je zeggen: dat is toch geen avontuur? Dat hebben jullie toch vaker gedaan? Been there, done that?! Dat zou je denken. Maar: wij willen een jubileumshow neerzetten met de perfecte balans tussen oud en nieuw, zonder een oubollig programma te laten zien en horen. Oftewel hier en daar een feest der herkenning creëren, maar in een nieuw jasje. Nieuwsgierig geworden ook al duurt het nog een jaar? Blokkeer het weekend van 10 t/m 12 november 2017 in jouw agenda en houd onze website www.broadwayhoorn.nl in de gaten: daarop verschijnt in de loop van volgend jaar alle informatie.

Altijd al willen zingen maar nooit de stap genomen om dat ook daadwerkelijk te gaan doen? Dit is je kans! Kom een keer bij ons kijken en luisteren en zie of dat wat wij doen jou aanspreekt. Als je nu instapt ben je nog op tijd om je het repertoire eigen te maken en sta jij dus in november 2017 op het grote podium in Schouwburg Het Park! Neem even contact op met Jacqueline Dol van de ledenadministratie zodat zij weet dat je komt en je even op kan vangen. Je kunt haar bereiken via ledenadministratie@broadwayhoorn.nl.

Zien we je op ons verjaardagsfeestje volgend jaar?!