25-jarig jubileum Musical Popkoor BROADWAY

En dan zit het er alweer bijna op, ons jubileumjaar! Een jubileum dat wij uitbundig gevierd hebben, zowel met kleine als grotere evenementen. Wij mochten in dit bijzondere jaar maar liefst 2 weekenden iets speciaals organiseren in Schouwburg Het Park in Hoorn. Allereerst ons Korenfestival “Koren Laat Je Hoorn”. Voor het eerst in onze geschiedenis ons eigen festival georganiseerd, en het was fantastisch! De Schouwburg gevuld met koren en zeer enthousiaste mensen, wat een feest! De afsluitende Sing-a-Long zorgde voor een zingende en deinende massa in de Othellozaal, wat een happening!

Op 10, 11 en 12 november jl. mochten wij weer naar Het Park om vier geweldige theatershows neer te zetten. BROADWAY25 was een show die, zoals onze bezoekers weten, stond als een huis en prachtige recensies kreeg! Maar liefst vier voorstellingen pieken, ga er maar aanstaan. We zijn met ruim 165 enthousiaste zangers en zangeressen, maar we zijn wel amateurs. En iedereen heeft zijn/haar eigen drukke bezigheden, of dat nou werk, vrijwilligerswerk, mantelzorg en/of zorgdragen voor het gezin is. Het was dus een hele uitdaging, maar die zijn wij met zijn allen aangegaan, en we hebben het “gewoon” gedaan!

Onder de bezielende leiding van onze dirigent Patrice van Opstal, onze regisseur Bas Groenenberg en onze choreografe Agaath Verspeten én met de fantastische muzikale begeleiding van ons live-combo en aangevuld met 10 geweldige dansers van Factorium Dance Company uit Tilburg hebben wij onszelf overtroffen.

Was u niet in de gelegenheid om kaartjes te kopen? Wat ontzettend jammer, want zonder arrogant te zijn kunnen wij zeggen dat u echt, echt iets heeft gemist. Niet getreurd: u kunt de DVD bij ons bestellen, stuur een mail naar info@broadwayhoorn.nl en wij regelen het voor u.

Wij zouden deze show niet hebben kunnen neerzetten zonder de hulp van alle medewerkers en vrijwilligers die ons prachtige koor een warm hart toedragen. Maar ook niet zonder de hulp van onze sponsors! Mede dankzij hen heeft deze show weer alle verwachtingen overtroffen. Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsor Amado. De slogan: “We control tonight’s show, but Amado controls it all!” leek pretentieus, maar wij durven te beweren dat de verwachtingen meer dan waar gemaakt zijn.

Wij genieten nog even na, en gaan dan weer op naar een nieuw, ambitieus project! We zeggen nog niet hoe of wat, maar reken er maar op dat wij weer voor een spraakmakende voorstelling gaan! Dat kun je wel overlaten aan onze dirigent, regisseur en choreografe.

Wil je deel uitmaken van ons prachtige koor? Ben je vrouw en niet ouder dan 55 of man en niet ouder dan 60? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@broadwayhoorn.nl en Jacqueline en Ellen van onze Ledenadministratie helpen je verder. Je kunt natuurlijk altijd een keer proefdraaien: de eerste 2x repeteren zijn gratis. Dus kom, probeer het gewoon, en wie weet ben jij de volgende keer ook onderdeel van het grootste Musical Popkoor van Nederland! Wil je meer weten over ons? Bezoek dan onze website www.broadwayhoorn.nl en/of onze speciale showsite www.broadway25.nl